Cărucior de cumpărături

0

Niciun produs în coș

Continuă cumpărăturile

Idei pentru amenajarea dormitorului

0 Comentarii
Idei pentru amenajarea dormitorului

Dormitorul este camera în care ar trebui să ne odihnim și în care ar trebui să ne simțim cel mai confortabil. De aceea trebuie să aibă un design armonios și să conțină piese de mobilier de cea mai bună calitate.

Uneori, câteva schimbări esențiale pot face o diferență majoră. Intermobili îți oferă câteva sfaturi pentru un dormitor ca de revistă.

1. Culorile pereților și a mobilei

Alegerea culorilor potrivite este primul pas pentru o cameră armonioasă și mai luminoasă. Totuși, noi îți recomandăm utilizarea unor culori mai deschise, deoarece va face camera sa pară mai mai spațioasă decât este în realitate. Alegeți draperii lungi în aceleași culori precum pereții, pentru a crea iluzia de spațiu mărit.

2. Fiecare detaliu contează

Noptiera este un element de mobilier important în amenajarea dormitorului, deoarece ajută foarte mult la organizare. Comandă o noptiera cu mai multe sertare, sau cu  rafturi deschise pentru a avea la îndemână cartea preferată sau fotografiile cu persoanele dragi.

 

3. Ce zici de un patul tapițat?

Un pat tapițat nu se va demoda niciodată, fiind un clasic în designul de interior. Tapițeria patului poate fi în contrast cu celelalte elemente pentru un aer fresh, sau poate avea aceleași tonuri ca pereții și draperiile pentru mai multă armonie.

4. Elemente de decor care te caracterizeaza

Elementele de decor oferă camerei un aer intim și personal. Poți alege plante verzi minimaliste, sau tablouri cu aspect rustic ori vintage. Lampadare cu flori, păsari sau fluturi, cufere, lămpi simpatice sau covoare pufoase.

Puteți utiliza luminițe LED pentru a fi în tendințe. Le puteți lipi pe toți pereții sau puteți alege câteva piese de mobilier pe care să le lipiți, pentru un aspect intim.

Daca ai nevoie de sfaturi de amenajare poți apela cu încredere la echipa Intermobili.