Cărucior de cumpărături

0

Niciun produs în coș

Continuă cumpărăturile

Mobilă din living – cum alegi mobila potrivită pentru un spațiu restrâns

0 Comentarii
Mobilă din living – cum alegi mobila potrivită pentru un spațiu restrâns

Despre living este zona de relaxare, unde primim invitații sau ne relaxăm în fiecare weekend. Adesea are cele mai multe corpuri de mobilier, de aceea fiecare element trebuie ales cu grijă pentru a fi un spațiu ospitalier. Desigur, mobilierul ales trebuie să fie atractiv și să aibe un design special, dar contează și cum, și unde sunt amplasate, pentru ca acest livingul să fie unul spațios și primitor.

În general, spațiul dintr-o locuință la bloc este destul de limitat. Astfel că, atunci când este vorba de amenajarea sufragerie, trebuie luat în considerare dimensiunea și compartimentarea apartamentului. De exemplu, dacă ai un balcon deschi unit cu sufrageria, ai posibilitatea de a mări vizual livingul, păstrând caracteristicile decorului și folosind același tip de finisaje.

Trebuie reținut că inamicul unei încăperi mici este supraaglomerarea, care o face să pară și mai mică. De asemenea, sunt recomandate utilizarea finisajelor deschise la culoare, piese de mobilă sufragerie multifuncționale. Este de preferat renunțarea la mobila în plus și păstrate cele esențiale.

Pentru o sufragerie de bloc este preferabil un colțar mare și ladă de depozitare, în detrimentul unei canapele mici, cu două locuri, însoțite de două fotolii și un scaun. Este de preferat depozitarea pe verticală, de preferat suspendat, pentru a nu folosi mult spațiu pe podea. Noi își recomandăm instalarea rafturilor și a dualpurilor. 

Sperăm că experții Intermobili ți-au fost de mare folos!