Cărucior de cumpărături

0

Niciun produs în coș

Continuă cumpărăturile

Alpha Bank - Până la 12 rate

Alpha Bank - Până la 12 rate

Alpha Bank - Până la 12 rate

Card Avantaj - Până la 12 rate

BT - Până la 12 rate

BT - Până la 12 rate

BT - Până la 12 rate

Garanti Bank - Până la 12 rate

Vei putea alege în câte rate plătești, după introducerea numărului de card. Plata se va face în condiții de deplină securitate, prin intermediul procesatorului de plăți NetopiaMobilPay.ro. Pentru plata în rate cu cardul de credit de la Raiffeisen Bank, numărul de rate dorit îl veți putea alege din pagina 3DSecure. Pot fi achiziționate cu cardul de credit toate produsele, inclusiv cele care au o reducere de preț. Plata cu cardul de credit în rate este valabilă pentru achiziții realizate în magazinele Intermobili din București și Cluj.

Cardul de Debit
Plata se face cu ajutorul unui card de debit. Vei fi redirecționat către procesatorul de plăți online cu care lucrăm, NetopiaMobilPay.ro, pentru ca plata să se realizeze în condiții de deplină securitate*. Este necesar să completați toate datele pe care NetopiaMobilPay.ro le solicită prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate). După acest moment, suma de bani este blocată în contul tău și poți verifica acest lucru. Dacă alegi această modalitate de plată nu îți este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

*NetopiaMobilPay.ro pune la dispoziția ta un sistem de tranzacționare prin procesare 3D Secure. Acest sistem, 3D Secure, te asigură ca pe parcursul tranzactiei nici o informație cu privire la cardul tău nu este reținută pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, datele tale fiind procesate direct de Visa și Master Card.
Ordin de plată (OP)
Plata prin ordin de plată este cunoscută și ca plata prin transfer bancar. Detaliile de plată le veți primi în email-ul de confirmare al comenzii. Recomandăm ca după finalizarea transferului bancar să trimiteți dovada plății către office@intermobilifurniture.ro. Transferul bancar se poate realiza prin intermediul Internet Banking.